Rösta på årets hemmakock – Vinn kokbok från Arla!

Lästid
1 min
Publicerad
24 september 2010

Långt över 200 personer skickade in sitt bidrag till tävlingen ”**Årets hemmakock**” som genomförs för elfte året i rad. 25 av bidragen har nu kvalificerat sig till delfinal – rösta på din favorit och du har chans att vinna en kokbok! Läs mer på arla.se/rosta.

Ett par dagar återstår innan de 4 finalisterna utses, finalister som i år väljs av Arlas besökare genom att du och dina vänner röstar på er favorit. Semifinalisterna tävlar med 2 bidrag var, en förrätt och en huvudrätt.

Gå in på arla.se/rosta och klicka på respektive bidrag för att se recept, bilder och ingredienser. Och rösta på din favorit!

Samtidigt som du lämnar din röst kan du tipsa en vän om tävlingen eller dela informationen med dina vänner på Facebook. För att vara med och vinna en kokbok skickar du ett mail till Arla märkt med ”Jag vill vara med i utlottningen av Arla Köket vardag”.

Årets hemmakock 2010 – din röst räknas!

För ytterligare information:
Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods,
tel 070-689 58 84, 08-789 58 84
inger.soderlund@arlafoods.com

Om Arla Foods

Arla Foods är världens åttonde största mejeriföretag och världens största leverantör av ekologiska mejeriprodukter. Den samlade mjölkinvägningen är på cirka 8,6 miljarder kilo och omsättningen cirka 70 miljarder svenska kronor. Det är en kooperativ förening som ägs av cirka 7 600 svenska och danska mjölkbönder. Arla Foods har produktion i 13 länder och försäljningskontor i ytterligare 20 länder. Med rötterna i åkermarken, på både den svenska och danska sidan om Öresundsbron, exporterar vi mejerivaror till hela världen. Verksamheten omfattar hela kedjan från mjölkproduktion till färdiga produkter.