Nominera din skola till Arla Guldko® Bästa Matglädjeskola 2011

Lästid
1 min
Publicerad
04 november 2010

Nu kan den som tycker extra mycket om maten i sin skola nominera skolan till Arla Guldko® Bästa Matglädjeskola 2011. Går skolan till final vinner hela klassen biobiljetter. Vinner skolan bjuder Arla på fest där Årets Kock kommer och lagar mat.

Det här är nytt för i år och uppmaningen att nominera sin skola kommer att finnas på Arlas mjölkpaket från och med vecka 45: "Prisa din skolmat – vinn biobiljetter till hela klassen". Syftet är att öka engagemanget för skolmat bland landets alla elever och få in fler anmälningar från skolor i hela Sverige. Här kan man nominera sin skola.

Tävlingen Arla Guldko® genomförs för tolfte året i rad och har som vanligt fem kategorier, Bästa Miljöarbete, Bästa Matglädjeskola, Bästa Seniorservering, Bästa Snabbmål samt Bästa Matglädjebutik. De som arbetar inom de här områdena är välkomna att anmäla sig till tävlingen. I år läggs lite extra fokus på skolmaten genom att även låta elever få nominera sina skolor.

Sista anmälningsdag är den 26 november och den stora finalen av Arla Guldko® sker den 7 april 2011 på Grand Hotel i Stockholm. Mer information om Arla Guldko® finns här.

För ytterligare information:

Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods,
tel 070-689 58 84, 08-789 58 84
inger.soderlund@arlafoods.com

Om Arla Foods

Arla Foods är världens åttonde största mejeriföretag och världens största leverantör av ekologiska mejeriprodukter. Den samlade mjölkinvägningen är på cirka 8,6 miljarder kilo och omsättningen cirka 70 miljarder svenska kronor. Det är en kooperativ förening som ägs av cirka 7 600 svenska och danska mjölkbönder. Arla Foods har produktion i 13 länder och försäljningskontor i ytterligare 20 länder. Med rötterna i åkermarken, på både den svenska och danska sidan om Öresundsbron, exporterar vi mejerivaror till hela världen. Verksamheten omfattar hela kedjan från mjölkproduktion till färdiga produkter.