Kosläpp 2019

Sörgården Öhm – Skövde

1 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Öm Sörgården 1

541 36 Skövde

Vägbeskrivning

Väg 26 förbi Volvo östras infart, kör 1 km, sväng höger på Varolavägen, kör drygt 1 km, sväng höger på Risavägen, andra gården på höger sida.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga aktiviteter
Passa på att även besöka vårt gårdsmejeri och gårdsbutik.

Parkering
Parkeringen sköts av Öhms Bygdegårdsförening och kostar 20 kr.

Sörgården Öhm är en släktgård sedan 1903. Vi som driver gården är Robert och Anne-Berit Fredriksson. Här finns 80 kor som mjölkas i robot och vars mjölk är ekologisk. Det finns även 80 ungdjur. Allt foder till djuren produceras på gården och sammanlagt brukar vi 300 hektar. Till vår hjälp har vi två anställda som heter Mattias och Rickard.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.