Kosläpp 2019

Kullingsjö Lantbruk – Vårgårda

27 apr klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Elmersgården Rensvist

447 91 Vårgårda

Vägbeskrivning

Kör E20 till Vårgårda Tag av vid McDonalds och kör väg 42 mot Trollhättan. Efter 6 km är gården på vänster sida. Framme!

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren.

Arla bjuder på kall mjölk och bullar.

Kullingsjö Lantbruk ägs nu av tredje generationen Kullingsjö. I driften är vi två delägare, Tobias och Kristoffer. Vi bedriver ekologisk mjölkproduktion med ca 260 kor, både svarta och röda.

Unikt för vår gård är att vi är delägare i en biogasanläggning där vi utvinner fordonsgas ur vår kogödsel och producerar fordonsgas som ersätter ca 2 miljoner liter diesel!

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.