Kosläpp 2019

Womtorp – Eskilstuna

4 maj klockan 12:00

Korna släpps 14:00

Womtorp Hällberga

635 19 Eskilstuna

Vägbeskrivning

Från väg 53 mot Hällberga. Efter Hällberga åk 2 km, tag vänster mot Womtorp och efter 2 km är ni framme.

Gården öppnar klockan 12.00 och korna släpps ut på betet klockan 14.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Vi på Womtorp Lantbruk & Entreprenad har ca 300 mjölkkor och ungdjur på gården. Korna går i ett lösdriftsstall och mjölkas i ett parallellt stall tre gånger om dagen. Vi odlar vallfoder, majs och spannmål till korna. Grovfodret mixas varje dag och körs automatiskt ut med vagn till korna.

Förutom mjölkproduktion och växtodling hjälper vi andra lantbrukare med att skörda grödor. På gården arbetar 12 personer varav 6 personer sköter om djuren.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.