Kosläpp 2019

Julita Gård – Julita

5 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Julita Gård

640 25 Julita

Vägbeskrivning

Julita ligger vid sjön Öljaren, ca 25 km nordväst om Katrineholm i Sörmland. Norr om Katrineholm. I Julita: följ skyltar till Julita Gård!

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Julita Gård ägs av Nordiska Muséet och arrenderas sedan 1998 av Fam Karlsson, och drivs idag av Mats Karlsson. Det finns även fyra anställda som hjälper till med skötseln av djur och mark. På gården finns 200 mjölkkor i en lösdriftsladugård och 250 ungdjur som föds upp vid Viks Gård. På de 600 hektar åker, som tillhör driften, odlas vall och spannmål. Den som väljer att besöka muséet kan bland mycket annat besöka gårdsmejeriet. Gården är under sommartid ett populärt utflyktsmål med en unik fruktträdgård, café, restaurang, butiker samt fina miljöer och parkytor för picknickar.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.