Kosläpp 2019

Dalshults Gård – Perstorp

4 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Dalshult 207

284 92 Perstorp

Vägbeskrivning

Gården ligger 13 km norr om Perstorp v, väg 108. Se Arlas skyltar.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar!

Parkering
Kostar 20 kr och sköts av Perstorps hembygdsförening.

Johan och Staffan med familjer driver gården tillsammans. Johan är femte generationen som driver gården. Gården har funnits i familjen sedan 1980. På gården finns det 130 mjölkkor med rekrytering, hundar och katter. På gården finns det 200 hektar uppodlad mark och 50 hektar betesmark. Det finns även 150 stutar som producerar naturbeteskött. Utöver det finns 450 hektar skog.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.