Kosläpp 2019

Kvinnerstagymnasiet – Örebro

16 maj klockan 09:00

Korna släpps 10:00

Kvinnersta 533 Axberg

705 91 Örebro

Vägbeskrivning

1 mil norr om Örebro utmed riksväg 50.

Gården öppnar klockan 09.00 och korna släpps ut på betet klockan 10.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga programpunkter

  • Hälsa på hos djuren som finns på skolan.
  • Skolans verksamhet är öppen för visning.

Kvinnerstagymnasiet drivs av Örebro kommun och är ett Naturbruksgymnasium. Gården har 6 anställda som driver gården och dess produktion av mjölk, kött och spannmål. På Kvinnersta har vi 85 mjölkkor och gården består av 300 hektar mark. Välkommen!

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.