Kosläpp 2019

Vägla Västergård – Hallaryd

1 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Vägla Västergård 7485

343 96 Hallaryd

Vägbeskrivning

Sväng av E4an i Markaryd mot Karlshamn väg 15. Kör 8 km och sväng av mot Hallaryd. Fortsätt 5 km och sväng mot Strömsnäsbruk. Kör 1 km och sväng mot Strömsnäsbruk igen. Gården ligger på höger sida efter 100 m. Välkomna!

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren.

Arla bjuder på kall mjölk och bullar.

Parkering
Visseltofta IF, 20:- per bil.

Om gården

Vägla Västergård ägs av Gustaf och Nicolina Gustafsson. På gården jobbar även Kjell och Lena Gustafsson. Gården har varit i familjen i elva generationer sedan 1703. På gården bedrivs mjölk- och skogsproduktion. Gården består av 190 nötdjur, varav 85 mjölkkor som mjölkas med robot. Storleken på gården är cirka 210 hektar, varav den största delen är skog. Så den odlade arealen som gården brukar är den större delen på arrende.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.