Kosläpp 2019

Rugstorps Lantgård – Rockneby

1 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Rugstorps Gård 115

395 95 Rockneby

Vägbeskrivning

Utmed vägen mellan Ålem och Bäckebo.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Parkering
Kostar 20:- och sköts av Byns intresseförening.

Övriga aktiviteter
Under dagen kommer vårt gårdscafé och gårdsbutik vara öppet mellan 09.30–16.00. Det kommer även finnas enklare matservering utöver caféet samt möjlighet till åktur med häst och vagn.

Om gården

Rugstorps Lantgård är ett familjejordbruk som varit i släkten i sex generationer (sedan 1852). Gården ägs av familjen Ivansson som består av Örjan och Ingeli och deras fem barn. På lantgården finns 65 kor som mjölkas med mjölkrobot i öppen lösdrift. Det finns också ett 100-tal tackor. Till gården hör 200 hektar åker, 50 hektar bete och 260 hektar skog. Här finns även en gårdsbutik med café och bageri. Rugstorps Lantgård ingår i "Bo på Lantgård" och finns på Facebook.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.