Kosläpp 2019

Ingelstorp Naturbruksgymnasiet – Kalmar

4 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Naturbruksgymnasiet

395 91 Kalmar

Vägbeskrivning

Följ skyltar Smedby, Ingelstorpsskolan.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Parkering
Kostar 20 kr och sköts av Kalmar FF P09.

Om gården

Lantbruket vid Ingelstorp Naturbruksgymnasiet Kalmar drivs numera av mig, Martin Nordén. På gården finns 65 mjölkkor och lika många kvigor som en dag ska bli nya mjölkkor. Tjurkalvar säljs till en annan uppfödare. Jag har ca 100 mjölkkor i Kläckeberga sedan tidigare och kommer att driva Naturbruksgymnasiet Kalmar parallellt tills nya ladugården i Kläckeberga står färdig. Tillsammans på båda ställena brukas 380 hektar åker och 60 hektar beten. Gården har ett nära och väl fungerande samarbete med Naturbruksgymnasiet Kalmar för att eleverna ska få ut maximalt av sina praktiktider.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.