Kosläpp 2019

Stora Segerstad Naturbruksgymnasium – Reftele

5 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Stora Segerstad

330 21 Reftele

Vägbeskrivning

Skyltat från Reftele.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga aktiviteter: Skolan visas upp

Om gården

Lantbruksskolan öppnades redan 1920 och har sedan 1935 varit i landstingets ägo. Stora Segerstads naturbrukscentrum har gymnasieutbildningar, gymnasiesärskola och vuxenutbildningar inom lantbruk, skog, maskinteknik och hund.

Maskinparker och verkstäder är tekniskt välutrustade och i djurstallar bedrivs modern produktion av mjölk, svin, lamm, ägg och nötkött. Hundutbildningen har tillgång till fina bemannade hundstallar och goda träningsmöjligheter.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.