Kosläpp 2019

Molander i Nyhus – Svenstavik

18 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Mo 437

845 62 Svenstavik

Vägbeskrivning

Från Svenstavik, kör 321 till Vigge. Tag av mot Dalåsen 5. Tag av mot Mo 1. Sikta på hög silo.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren. 
Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga aktiviteter
Under dagen kommer det också vara lotteri, gåbingo och tillgång till servering.

Gården ägs av Sandra & Lennart Molander och drivs genom deras bolag, Molander i Nyhus AB. Gården är en konventionell mjölkgård med i dagsläget ca 150 djur. Det finns ca 70 mjölkkor på gården som mjölkas i en modern robotanläggning. Gården har även en biogasanläggning som producerar både värme och ström av djurens gödsel. Vi tror på framtiden och har långt gångna planer för att säkra ett jordbruk i bygden.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.