Kosläpp 2023

Yttregård Vare – Varberg

1 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Vare 5

432 91 Varberg

Vägbeskrivning

Gården ligger 3 km söder om Varbergs stad. Gården har två infarter – dels från Träslöv och Himlevägen och dels från Västkustvägen mittemot Träslövsvägens norra infart.

Gården öppnar kl 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Länk till gården: https://www.arla.se/event-sponsring/koslapp/halland/varberg-yttregard-vare/

Om gården

Vi som driver gården heter Karin och Stefan Warefelt. Till vår hjälp har vi en heltidsanställd. Våra barn Sofia med sambon Erik, Martin och Erik hjälper till när de har tid. Gården är från 1800-talet början och har funnits i släktens ägo i tre generationer. På gården finns 100 mjölkkor, ca 30 kalvar, 150 ungdjur, 2 hästar, 13 får, samt höns, hundar och katter. Vi brukar 175 hektar åker och betesmark.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.

)