Kosläpp 2023

Ösarp – Laholm

29 apr klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Ösarp 121

312 91 Laholm

Vägbeskrivning

Från Halmstad kör ni ut på E20. Följ sedan E20 och ta avfarten mot Snapparp från E20. Kör mot Ösarp.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Här finns även möjlighet att se på när korna mjölkas.

Länk till gården: https://www.arla.se/event-sponsring/koslapp/halland/osarp--laholm/

Välkomna till Ösarp som ägs av Skottorps Säteri AB. Vi är ett lantbruksföretag i Södra Halland. Vi har sex stycken anställda på gården och här finns 500 mjölkkor. Tillsammans hjälps vi åt att hålla öppna landskap och ökad biologisk mångfald.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.

)