Kosläpp 2019

Fiskeby Lantbruk – Hudiksvall

11 maj klockan 10:00

Korna släpps 11:00

Fiskeby 30

824 93 Hudiksvall

Vägbeskrivning

Följ skyltar mot Hornslandet. Se sedan kosläppsskyltarna.

Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på arla.se/koslapp. Bland dem med flest rätt svar, lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnaren. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida.

Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

På Fiskeby Lantbruk har det bedrivits mjölkproduktion sedan 1951. Idag ägs och drivs gården av Pär och Ingrid Andersson tillsammans med sönerna. Henrik, Nicklas och Andreas. Till sin hjälp har de två anställda. På gården finns 140 mjölkkor och 150 ungdjur. 2008 byggdes en ny lösdriftsladugård för korna.Gården har nyligen ställt om till ekologisk mjölkproduktion Framöver blir det generationsskifte, då sönerna Andreas och Nicklas helt tar över gården.

Anmäl dig till kosläppet

VIKTIG INFORMATION

Jag har läst och accepterar villkoren.

Ja, jag vill få Arla Foods nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ca. 14 gånger om året och innehåller recept och tips samt erbjudanden om nya produkter.

Arla Foods AB vill gärna skicka nyhetsbrev via e-post med inspiration, nyheter och erbjudanden. För dessa ändamål samlar vi in följande personliga uppgifter från dig:

  • Kontaktinformation
  • Läsbeteende av nyhetsbreven

Det är frivilligt att ge oss tillstånd att samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ge oss tillåtelse betyder det att du inte kan få några nyhetsbrev via e-post från Arla. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke, kommer detta inte att påverka lagligheten av behandlingen innan den återkallas.

Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår sekretesspolicy. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Jag godkänner härmed behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.