Rotfruktspanna med äpple

Rotfruktspanna med äpple

30 min Huvudrätt
Panna med doft och smak av rotfrukter, äpplen och svamp. God som tillbehör till biff eller kyckling.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/rotfruktspanna-med-apple/

Gör så här

  • Skala och tärna rotfrukterna fint. Fräs tärningarna i smör i en panna tills de mjuknat.
  • Häll grädde, fond och majsstärkelse i pannan. Rör om och låt koka ca 2 min. Kärna ur, tärna och vänd ner äpplet.
  • Servera som tillbehör till stekt kött eller kyckling.
Klart!
Energi:

360 kcal

Protein: 38 g
Kolhydrater: 13 g
Fett: 17 g

Ingredienser

Morot
1
Palsternacka
1
Rotselleri
50 g
Kelda® matlagningsgrädde
2 dl
Svampfond
¾ msk
Majsstärkelse
½ msk
Äpple
1