Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rödbetor med getost och pinjenötter
Rödbetor med getost och pinjenötter
15 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Rödbetor passar fantastiskt bra ihop med krämiga getost och söt honung. Strö över rostade pinjenötter och pepprig rucola och njut!
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12169)
Budget
30 min
Salsicciapasta
(280)
1 tim
Lasagne
(2928)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(132)
Budget
15 min
Korv Stroganoff
(479)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Dela rödbetorna i mindre bitar och fördela i en ugnsfast form. Bryt över bitar av osten och strö över saltet.
Tillaga i mitten av ugnen tills osten smält något och fått lite färg, 3-5 min.
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Strö pinjenötterna över rödbetorna. Lägg på rucola och ringla över honungen.
Servera med ett gott bröd.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
530 kcal
Protein:
16 g
Kolhydrater:
63 g
Fett:
25 g
Ingredienser
Färdigkokta rödbetor
750 g
Falbygdens® getost
150 g
Flingsalt
½ tsk
Pinjenötter
5 msk
Rucola
65 g
Smält honung
2 msk
Surdegsbaguette
1
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12169)
Budget
30 min
Salsicciapasta
(280)
1 tim
Lasagne
(2928)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(132)
Budget
15 min
Korv Stroganoff
(479)
Budget
1 tim
Köttfärslimpa
(1987)
45 min
Kycklinglår i ugn
(163)
60+ min
Tacopaj
(4105)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(46)
Budget
15 min
Pasta carbonara
(2579)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum