Köttfärsbiffar med röda bönor och blomkålscouscous

Köttfärsbiffar med röda bönor och blomkålscouscous

Dryga ut köttet med vegetabiliska proteiner, ett enkelt och gott sätt att äta mer klimatsmart! Den här färgsprakande salladen är full av smak och bra energi som gör dig glad.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Köttfärsbiffar med röda bönor och blomkålscouscous

Dryga ut köttet med vegetabiliska proteiner, ett enkelt och gott sätt att äta mer klimatsmart! Den här färgsprakande salladen är full av smak och bra energi som gör dig glad.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Blomkålscouscous:

Gör så här:

Häll av och skölj bönorna. Mosa hälften och blanda med färsen i en bunke. Skala och hacka rödlöken. Tärna osten fint. Blanda lök, ost, salt, peppar och vatten med färsen. Forma till 8 biffar.

Riv blomkålen på ett rivjärn. Koka upp 1 liter vatten med ½ tsk salt. Lägg i blomkålen och låt koka upp. Häll av vattnet och rör ner smöret. Skala och skölj rödbetan. Strimla eller riv den grovt.

Stek biffarna i smör i en stekpanna 2-3 min på varje sida. Lägg upp blomkålscouscous på ett fat och toppa med riven rödbeta, mangoldskott och resten av bönorna. Smula över osten och strö över pumpakärnorna. Servera till biffarna.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 660 kcal
  • Protein: 44 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 35 g
Skriv ut