Karins lätta kycklingpaté

Karins lätta kycklingpaté

Impa med hemlagad paté! Karins är både lätt att laga och lätt i sitt innehåll.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (18 st)

Mitt betyg:

Karins lätta kycklingpaté

Impa med hemlagad paté! Karins är både lätt att laga och lätt i sitt innehåll.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 16 bitar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Grovhacka kycklinglevern. Skala och finhacka den gula löken och vitlöken. Stek lever och lök i smör i en stekpanna. Blanda färsen med salt, peppar, timjan, mjöl och ägg. Rör i lever, lök och crème fraiche. Häll smeten i en smord, avlång ugnssäker form, ca 1 1/2 liter. Grädda i mitten av ugnen ca 1 tim.

Tips:

2 msk konjak eller sherry i färsen är aldrig fel.

Källa:

Rekommenderade produkter