Glasstårta med rabarbersmak

Glasstårta med rabarbersmak

Glasstårta med frasig, söt botten och friskt inre. Tårtan passar för alla tillfällen och kan, vackert dekorerad, trona på vilket festbord som helst!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (26 st)

Mitt betyg:

Glasstårta med rabarbersmak

Glasstårta med frasig, söt botten och friskt inre. Tårtan passar för alla tillfällen och kan, vackert dekorerad, trona på vilket festbord som helst!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 10 port

Till garnering:

  • obesprutade rosa rosenblad

Gör så här:

Koka upp saften och lägg i rabarberbitarna. Koa 2-3 min. Låt kallna. Vispa grädden i en bunke. Rör ner florsocker, kvarg och rabarber. Lägg en marängbotten i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Bred på hälften av smeten, men inte ända ut i kanterna. Lägg på den andra botten och bred på resten av smeten. Låt stå i frys minst 5 tim. Ställ tårtan i kyl ca 30 min före servering. Hyvla chokladspån från chokladkakans sida. Garnera tårtan med chokladspån och rosenblad.

Källa:

Rekommenderade produkter