Crudité med ägg

Crudité med ägg

Crudité är en typisk fransk lunchrätt med råa grönsaker som äts med en god, kall sås. Servera gärna crudité med ett gott hembakat bröd till.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Crudité med ägg

Crudité är en typisk fransk lunchrätt med råa grönsaker som äts med en god, kall sås. Servera gärna crudité med ett gott hembakat bröd till.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 2 morötter
  • 2 rödbetor
  • 6 kokt färskpotatisar
  • 1 knippe rädisor
  • 1 färsk lök
  • 4 kokta ägg
  • 1 tsk gourmetsalt
  • 1 krm svartpeppar

Sås:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Skala och riv morötter och rödbetor var för sig. Skiva potatis och rädisor. Skala och skiva löken. Skala och dela äggen i halvor. Lägg upp allt i grupper på ett stort fat. Krydda med salt och peppar. Servera med såsen och bröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 66 g
  • Fett: 12 g
Skriv ut