Proteintzatziki

Proteintzatziki

Buffé Förrätt
Ge tzatzikin lite extra protein i form av cottage cheese. Den blir lika frisk och krämig och dessutom mättar den bättre! Det är alltid lika gott med tzatziki till en grekisk sallad, färsbiffar eller bara att doppa bröd i.
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/proteintzatziki/

Gör så här

  • Blanda cottage cheese och yoghurt i en skål.
  • Grovriv gurkan. Pressa bort vätskan. Skala vitlöken.
  • Blanda ner gurka och finriven vitlök i skålen. Smaka av med salt och svartpeppar.
Klart!
Energi:

134 kcal

Protein: 10 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 8 g

Ingredienser

250 g
2 dl
Liten gurka
1
Vitlöksklyfta
1
Salt och svartpeppar