Marinerade revbensspjäll
Betyg  (44 st)

Mitt betyg:

Lägg i varukorg

Finns i din varukorg

Köp hem ingredienserna med mathem.se

Marinerade revbensspjäll

Testa något nytt! Marinerade revbensspjäll med en marinad av honung och ingefära - överraskande gott! Revbensspjäll passar superbra till buffébordet.

Antal portioner

Ingredienser

  • 1 kg tjockskurna revbensspjäll

Marinad:

  • 1 dl Arla Köket® matyoghurt
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Blanda ihop marinaden. Pensla spjället med marinaden och låt det marinera minst 4 timmar och gärna längre. Sätt ugnen på 175°. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Stek spjället i mitten av ugnen ca 1 1/2 timme. Vänd spjället en gång under stekningen. Ta ut spjället och skär det i bitar.

Källa: