Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 150 g rödkål
  • 1 morot
  • 1 syrligt grönt äpple
  • 1 msk skivad inlagd jalapeno
  • 1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • ½ tsk salt
  • 1 krm strösocker
  • 3 msk barbeque- nötter

Gör så här:

Strimla kålen fint. Skala och riv morot och äpple grovt. Blanda alla ingredienser utom nötterna. Låt stå i kyl minst 1 tim. Strö över nötterna vid servering.

Tips:

Nötter eller mandlar med barbequesmak ger både sälta, rökt smak och tuggmotstånd. Du hittar dem i affärens snackshylla.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 15 g
Skriv ut