Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

60+ min
Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/barbequecoleslaw-med-jalapeno-och-rodkal/

Gör så här

  • Strimla kålen fint. Skala och riv morot och äpple grovt.
  • Blanda alla ingredienser utom nötterna. Låt stå i kyl minst 1 tim.
  • Strö över nötterna vid servering.
Klart!

Nötter eller mandlar med barbequesmak ger både sälta, rökt smak och tuggmotstånd. Du hittar dem i affärens snackshylla.

Energi:

180 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 9 g
Fett: 15 g

Ingredienser

Rödkål
150 g
Morot
1
Syrligt grönt äpple
1
Skivad inlagd jalapeño
1 msk
1 dl
Majonnäs
½ dl
Salt
½ tsk
Strösocker
1 krm
Barbeque- nötter
3 msk