Lökpaj med sardeller
1 tim 15 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Lika god varm som kall, given på påskbordet!
Ingredienser
| 125 g | |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
|
Gula lökar
|
4 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
| 2 msk | |
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Vitt vin
|
1 dl |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Peppar
|
2 krm |
|
Ägg
|
1 |
|
Äggulor
|
2 |
| 1 dl | |
| 1 dl | |
| 150 g | |
|
Rak sardellfiléer
|
1 burk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
327 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 10,4 % | 8,4 g |
| Fett: | 65,2 % | 24,1 g |
| Kolhydrater: | 22,2 % | 17,9 g |