Broccolipaj med ädelost

Broccolipaj med ädelost

Klassiska smaker i fyllningen och pajdeg på glutenfritt bovetemjöl.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (180 st)

Mitt betyg:

Broccolipaj med ädelost

Klassiska smaker i fyllningen och pajdeg på glutenfritt bovetemjöl.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Fyllning:

Gör så här:

Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kyl 30 min. Sätt ugnen på 200°. Skär broccolin i små bitar. Koka den 1 min i lättsaltat vatten. Låt rinna av. Vispa ihop ägg, grädde, kvarg, salt och peppar. Nagga pajskalet och förgrädda det i mitten av ugnen 10 min. Fördela broccolin i pajskalet och smula över ädelosten. Häll över äggstanningen. Grädda i mitten av ugnen ca 40 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 610 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 43 g
Skriv ut