Korvburgare med syrade grönsaker

Korvburgare med syrade grönsaker

20 min Huvudrätt
Förvandla favoritkorven till en korvburgare som gärna avnjuts med vår enkla och goda dressing på smetana tillsammans med ett gott surdegsbröd. Syrad vitkål köper du färdig på burk.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Rör ihop dressingen.
  • Dela korvarna på längden nästan igenom och vik ut dem. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
  • Grilla eller stek korv och paprika i smör-&rapsolja 2–3 min på varje sida. Grilla eller stek brödskivorna.
  • Bred dressing på bröden och lägg ihop dem med korv, paprika och syrad vitkål emellan.
Klart!
Tips:

Syrade grönsaker hittar du i din butik.

Energi:

620 kcal

Protein: 22 g
Kolhydrater: 52 g
Fett: 35 g

Ingredienser

Kryddiga korvar
4
Paprika
1
Dressing
1 dl
BBQ tomatketchup
½ dl
Surdegsbröd
8 skivor
Syrad vitkål