Havresmulpaj

Havresmulpaj

Havregryn i degen gör smulpajen extra knaprig och god - har du inte blåbär hemma går det bra med andra bär.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (309 st)

Mitt betyg:

Havresmulpaj

Havregryn i degen gör smulpajen extra knaprig och god - har du inte blåbär hemma går det bra med andra bär.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 3 nektariner
  • 250 g blåbär
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk potatismjöl

Smuldeg:

Till servering:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Dela och kärna ur nektarinerna. Skär dem i tunna klyftor och lägg dem i en ugnssäker form. Halvtina och lägg i blåbären. Strö över socker och potatismjöl. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Fördela smuldegen över frukt och bär. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med vaniljsås.

Källa:

Rekommenderade produkter