Fisk med avokado

Fisk med avokado

Färgrik och välsmakande vardagsrätt med fisk och avokado. Både enkelt och gott!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (47 st)

Mitt betyg:

Fisk med avokado

Färgrik och välsmakande vardagsrätt med fisk och avokado. Både enkelt och gott!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 500 g sejfilé
  • 2 dl couscous
  • 1 tsk salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 paprikor
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 avokado
  • rivet skal av ½ citron
  • 1 dl oliver

Basilikayoghurt:

Gör så här:

Koka couscous enligt anvisning på förpackningen. Rör ihop ingredienserna till basilikayoghurten. Sätt ugnen på 200°. Skär fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form och strö över salt. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och hacka paprikan. Smält smöret i en kastrull. Fräs vitlök och paprika någon min. Rör ner persiljan och häll blandningen över fisken. Stek i mitten av ugnen i 15 – 20 min. Dela, kärna ur och tärna avokadon. Blanda den med couscousen. Servera fisken med couscoussallad, basilikayoghurt och oliver.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 505 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 25 g
Skriv ut