Kokt torsk med brynt smör

Kokt torsk med brynt smör

Färsk torsk är en delikatess. Köttet blir fastare och mer smakrikt om du lättrimmar fisken innan den tillagas.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (75 st)

Mitt betyg:

Kokt torsk med brynt smör

Färsk torsk är en delikatess. Köttet blir fastare och mer smakrikt om du lättrimmar fisken innan den tillagas.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gnid in fisken med salt och låt den ligga ca 30 min. Koka upp 1 liter vatten i en kastrull. Skölj fisken och låt den sjuda i vattnet på svag värme tills innertemperaturen är 50°, 6–8 min. Smält smöret och låt det bli ljusbrunt. Servera fisken med smöret, riven pepparrot, rädisor och kokt potatis.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 22 g
Skriv ut