Fisk- och räkcurry

Fisk- och räkcurry

Härliga orientaliska dofter gömmer sig under ytan på den här riktigt goda fiskgratängen. Enkel att tillaga och ljuvlig att njuta av!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (156 st)

Mitt betyg:

Fisk- och räkcurry

Härliga orientaliska dofter gömmer sig under ytan på den här riktigt goda fiskgratängen. Enkel att tillaga och ljuvlig att njuta av!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 750 g potatis
  • 225 g frysta ärter

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala räkorna. Salta fisken och vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt curry, tomatpuré och räkor. Låt det fräsa ca 1 min. Tillsätt grädden. Häll allt över fisken och strö över osten. Tillaga fisken i övre delen av ugnen ca 20 min. Skala och koka potatisen. Koka ärterna 2-3 min. Pressa potatisen och servera den och ärterna till fisken.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 48 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 19 g
Skriv ut