Fiskgryta med saffran, räkor och avokado

Fiskgryta med saffran, räkor och avokado

Risoni är risformad pasta som ger fyllighet till den här krämiga friskgrytan. Toppa med avokado och servera stolt den här färg- och smaksprakande rätten!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Fiskgryta med saffran, räkor och avokado

Risoni är risformad pasta som ger fyllighet till den här krämiga friskgrytan. Toppa med avokado och servera stolt den här färg- och smaksprakande rätten!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 2 avokado

Gör så här:

Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar. Tärna fisken. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta utan att den tar färg. Tillsätt saffran och fräs ytterligare ca 1 min. Häll på vin och buljong, låt sjuda ca 10 min. Tillsätt den syrade grädden och sjud ytterligare ca 5 min. Dela broccolin i små buketter. Tillsätt broccoli och tärnad fisk, sjud ca 5 min. Rör i räkor, sockerärter och risonin. Salta och peppra.

Dela, kärna ur och tärna avokadon. Toppa grytan med avokado.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 620 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 47 g
Skriv ut