Fisk med apelsin och timjan

Fisk med apelsin och timjan

Festlig fisk, underbart smaksatt med apelsinskal och färsk, hackad timjan. För extra lyx - toppa med några fina hummerstjärtar.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (68 st)

Mitt betyg:

Fisk med apelsin och timjan

Festlig fisk, underbart smaksatt med apelsinskal och färsk, hackad timjan. För extra lyx - toppa med några fina hummerstjärtar.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1 msk hackad färsk timjan

Saffranssås:

Gör så här:

Dela fisken i åtta portionsbitar. Salta och peppra runt om. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Smält smöret och rör ner pressad vitlök, apelsinskal och timjan. Fördela det över fisken. Skala räkorna. Vispa ihop crème fraiche och vin i en kastrull. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 150°. Ställ in formen i mitten av ugnen 12–15 min. Koka upp såsen. Ta ut fisken och häll av ev vätska. Häll såsen runt fisken och lägg på räkorna och garnera med timjan.

Källa:

Rekommenderade produkter