Dinkelvåfflor

Dinkelvåfflor

Dinkelvåfflor är lika goda med salta tillbehör som med söta bär och frukter. Njut dem som hel måltid eller till dessert.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (47 st)

Mitt betyg:

Dinkelvåfflor

Dinkelvåfflor är lika goda med salta tillbehör som med söta bär och frukter. Njut dem som hel måltid eller till dessert.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Avokadoröra:

Gör så här:

Börja med avokadoröran. Dela, kärna ur och mosa avokadoköttet. Smaksätt med vitlök och salt. Rör i yoghurt. Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, salt och bakpulver. Vispa i mjölk, ägg och smör till en slät smet. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Servera dem direkt med avokadoröran och tomater.

Tips:

Aprikoskräm: Söta aprikoser och knapriga nötter blir ett GI-vänligt tillbehör till våfflorna: - 1 dl torkade aprikoser - 250 g Arla Köket Kesella® kvarg - 1 dl blandade nötter Mixa aprikoser och kvarg till en kräm. Servera krämen till våfflorna och strö över nötter.

Källa:

Rekommenderade produkter