Äppelpaj med katrinplommon och valnötter

Äppelpaj med katrinplommon och valnötter

Äpplen, plommon och valnötter samsas i denna äppelpaj - mums!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (25 st)

Mitt betyg:

Äppelpaj med katrinplommon och valnötter

Äpplen, plommon och valnötter samsas i denna äppelpaj - mums!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Blanda mjöl, socker och bakpulver. Smält smöret, rör snabbt ihop till en deg. Tryck ut i en ugnssäker form, avlång eller rund, ca 23 cm i diameter. Kärna ur och skär äpplena i bitar. Dela valnötter och katrinplommon. Vispa ihop ägg, socker, kanel och grädde. Häll det i formen. Lägg i frukt och nötter. Grädda i nedre delen av ugnen 40-50 min.

Källa:

Rekommenderade produkter