Getostpaj med rödbetor
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Ljuvlig getostpaj med kokta rödbetor och smak av rosmarin. Vackra pumpafrön strös över pajen innan den gräddas. Getostpaj är perfekt på buffébordet.
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
|
150 g |
---|---|
Vetemjöl
|
3 dl |
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
Gul lök
|
1 |
---|---|
Kokta rödbetor
|
400 g |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Falbygdens® Getost
|
75 g |
Ägg
|
3 |
Arla Köket® Crème fraiche
|
2 dl |
Honung
|
½ tsk |
Pumpakärnor
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
810 kcal
Näringsvärden per portion exklusive tillbehör | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Fett: | 60 g |
Kolhydrater: | 46 g |

