Getostpaj med rödbetor
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Ljuvlig getostpaj med kokta rödbetor och smak av rosmarin. Vackra pumpafrön strös över pajen innan den gräddas. Getostpaj är perfekt på buffébordet.
Ingredienser
150 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
Gul lök
|
1 |
---|---|
Kokta rödbetor
|
400 g |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Falbygdens® Getost
|
75 g |
Ägg
|
3 |
2 dl | |
Honung
|
½ tsk |
Pumpakärnor
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
781 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,4 g |
Protein: | 8,7 % | 16,7 g |
Fett: | 67 % | 59,2 g |
Kolhydrater: | 24,3 % | 46,6 g |

