Svamp- och purjolökspaj
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Pajen för dig som fyllt svampkorgen. Andra får nöja sig med champinjoner i grönsaksdisken.
Ingredienser
Vetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
75 g | |
¾ dl |
Fyllning:
Färsk svamp
|
1 liter |
---|---|
Purjolökar
|
2 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Ägg
|
4 |
2½ dl | |
Riven lagrad ost t ex Kvibille Präst
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
546 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 16,7 % | 22,4 g |
Fett: | 56 % | 34,6 g |
Kolhydrater: | 27,3 % | 36,6 g |

