I linje med planen så godkände Arla Foods styrelse på tisdagen förslaget till en fusion med Milko. Det var sista gången som styrelsen behandlade frågan inför Arlas representantskap den 5-6 oktober. Nästa steg är att Milkos medlemmar ska god
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/fusionen-mellan-milko-och-arla-foeljer-tidsplanen-656513/
Vi har använt [smör](http://www.arla.se/Default____17801.aspx) lika länge som vi haft husdjur, både som viktig energikälla, som smakförhöjare och som bärare av andra livsmedels olika smaker. Hur använder vi smör idag? Arla har ställt frågan
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/smoerskola-paa-webben-inspirerande-filmer-med-stjaernkockar-1125671/
Vi har använt **smör** lika länge som vi haft husdjur, både som viktig energikälla, som smakförhöjare och som bärare av andra livsmedels olika smaker. Hur använder vi smör idag? Arla har ställt frågan till några av Sveriges bästa kockar och
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/smoerskola-paa-webben-inspirerande-filmer-med-stjaernkockar-638069/
Allt fler svenska konsumenter väljer hellre fil och yoghurt som är lite fetare än de lätta produkterna. Nu kommer en ny fil, Ekologisk Gammaldags Filmjölk, med en naturligt varierande fetthalt mellan 3,8 och 4,5 procent, för att möta den ök
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/nytt-i-mejerihyllan-ekologisk-gammaldags-filmjoelk-fyllig-mild-och-naturligt-fet-1125984/
Allt fler konsumenter upptäcker fördelarna med att använda ost i matlagningen. Det är gott, snabbt och enkelt att tillaga och ett bra alternativ till kött och fisk i många maträtter. Apetina grill cheese är en helt ny matlagn
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/apetina-r-grill-cheese-en-ost-foer-grill-eller-stekpannan-622925/
Lagom till våren och sommarens alla kalas lanserar Arla två nya varianter av storsäljaren Arla Köket Kesella kvarg i smakerna hallon och rabarber. Produkterna har en frisk och naturlig smak och innehåller goda bitar av hallon respektive rab
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/arla-koeket-kesella-kvarg-i-tvaa-nya-somriga-smaker-hallon-och-rabarber-1125985/
Efter att ha gått till final för andra året i rad var det äntligen dags för Runstensskolan i Haninge att ta hem segern i Arla Guldko 2011 i kategorin Bästa Matglädjeskola. Priset delades ut vid den stora finalen i Stockholm på torsdagskväll
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/runstensskolan-i-haninge-vinner-arla-guldko-r-2011-baesta-matglaedjeskola-1126000/
Uthållighet och nytänkande är viktiga delar i arbetet med målet att skapa matglädje i butiken, över allt, i allt. För tredje gången gick ICA Kvantum Kungsbacka till final i **Arla Guldko** 2011 och nu nådde man ända fram. På torsdagskvällen
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/ica-kvantum-kungsbacka-vinnare-av-arla-guldko-r-2011-baesta-matglaedjebutik-1126006/
Efter flera veckor av spänd förväntan har nu fem vinnare av Arla Guldko 2011 – matbranschens Oscar – korats. Finalen hölls på torsdagskvällen på Grand Hôtel i Stockholm då de fem lyckliga vinnarna fick ta emot sina Guldkor. Max Hamburgerres
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/vinnarna-av-arla-guldko-r-2011-har-korats-1126048/
Med en stark ambition att alltid ge matgästen det lilla extra lyckades Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux ta sig till final i **Arla Guldko** 2011. Det här var tredje gången de nådde finalen och i år tog de sig hela vägen till toppen. P
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/saellskapet-vaenner-till-pauvres-honteux-vinnare-i-arla-guldko-r-2011-baesta-seniorservering-612819/
Mexikansk välsmakande snabbmat är ett vinnande koncept för Serrano. Deras genomtänkta och målmedvetna arbete för matglädje placerade dem högst på prispallen i tävlingen [Arla Guldko](http://arla.se/templates/FullWidthPage____32088.aspx) 201
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2011/pressrelease/serrano-vinnare-av-arla-guldko-r-2011-baesta-snabbmaal-612813/
Produktionen av emmentaler upphör och istället satsar Arla Foods på mjölkpulver och mozzarella. Beslutet innebär att Aars Mejeri i Danmark, som tillverkar emmentaler, avvecklas. Produktionen av emmentaler upphör och istället satsar Arla
https://www.arla.se/om-arla/nyheter-press/2007/pressrelease/arla-foods-slutar-tillverka-emmentaler-153812/