Vegetarisk burgare med krispig stekost och rödkål

Vegetarisk burgare med krispig stekost och rödkål

20 min Huvudrätt
En smakrik och mättande vegoburgare med härligt krispig nystekt ost.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/vegetarisk-burgare-med-krispig-stekost-och-rodkal/

Gör så här

  • Lägg kålen i en skål och blanda noga med salt och pumpakärnor.
  • Skär osten i 4 skivor. Stek ostskivorna i olja på hög värme 1-2 min per sida.
  • Rosta bröden. Bred på smetana och fyll dem med kål, sallad, avokado, tomat, rödlök och nystekt ost. Servera genast.
Klart!

Ingredienser

Halloumi
1 förp
Matolja
2 msk
Rödkål, strimlad
200 g
Salt
1 tsk
Rostade pumpakärnor
½ dl
Hamburgerbröd
2
4 msk
Krispsallad
2 blad
Avokado, skivad
1
Tomat, skivad
1
Liten rödlök, skivad
1