Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Tomatsoppa toppad med vitost, rostade nötter och färsk oregano
Tomatsoppa toppad med vitost, rostade nötter och färsk oregano
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Toppa soppan med marinerad ost och rostade nötter för en lyxigare vardagsrätt.
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(647)
Budget
Köttfärssoppa
(177)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(957)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(722)
Budget
40 min
Nässelsoppa med mjukkokt ägg och rostad lök
(131)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Värm soppan. Toppa med osten och tillhörande olja, frön, nötter och färsk oregano.
Klart!
Ingredienser
Kelda® Toscansk tomatsoppa
1 liter
Apetina® vitost tärnad i olja örter & kryddor
1 burk
Rostade pumpakärnor
1 dl
Valnötter
1 dl
Färsk oregano
1 kruka
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(647)
Budget
Köttfärssoppa
(177)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(957)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(722)
Budget
40 min
Nässelsoppa med mjukkokt ägg och rostad lök
(131)
30 min
Morotssoppa
(484)
45 min
Rabarbersoppa
(31)
Budget
20 min
Fisksoppa
(600)
30 min
Blomkålssoppa
(1032)
30 min
Potatis- och purjolökssoppa
(386)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum