Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Tomater provencale
Tomater provencale
30 min
Buffé
•
Se kommentarer
Klassiska provençalska smaker. Tomaterna är lika goda kalla som varma.
Andra liknande recept
Budget
25 min
Kladdkakemuffins
(1697)
45 min
Smulpaj
(2005)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(46)
20 min
Tzatziki
(122)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(532)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Dela tomaterna i halvor. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Salta och peppra.
Skala och finhacka vitlöken. Strö vitlök och persilja på tomaterna. Ringla över smör-& rapsolja.
Baka tomaterna i mitten av ugnen 15–20 minuter.
Klart!
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
45 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
5 g
Fett:
3 g
Ingredienser
Bifftomater
14
Salt
1 tsk
Svartpeppar
¾ tsk
Stora vitlöksklyftor
6
Hackad bladpersilja
1½ dl
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
¾ dl
Andra liknande recept
Budget
25 min
Kladdkakemuffins
(1697)
45 min
Smulpaj
(2005)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(46)
20 min
Tzatziki
(122)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(532)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
Budget
30 min
Grillad spetskål
(8)
50 min
Cake pops
(783)
Budget
15 min
Pinsa
(31)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2002)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum