Knaprig ägg- och kaviarmacka

Knaprig ägg- och kaviarmacka

Ägg och kaviar på rågbröd är en riktig svensk klassiker. Blanda, bred och njut!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (1 st)

Mitt betyg:

Knaprig ägg- och kaviarmacka

Ägg och kaviar på rågbröd är en riktig svensk klassiker. Blanda, bred och njut!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 8 skivor knäckebröd, t ex finn crisp
  • 3 ägg
  • 250 g KESO® cottage cheese
  • ½ dl kaviar
  • ½ dl hackad färsk dill
  • ½ rödlök
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Koka äggen ca 7 min. Rör ihop cottage cheese, kaviar och dill. Klicka röran på bröden. Skala och skiva äggen och fördela på bröden. Skala och hacka löken. Toppa med lök och svartpeppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 115 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 6 g
Skriv ut