Grillad fläskkarré med mangosallad

Grillad fläskkarré med mangosallad

Lättgrillad fläkkarré vänd i en rub. Perfekt till en somrig mangosallad med krispiga salladsblad, bönor och myntadressing.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (59 st)

Mitt betyg:

Grillad fläskkarré med mangosallad

Lättgrillad fläkkarré vänd i en rub. Perfekt till en somrig mangosallad med krispiga salladsblad, bönor och myntadressing.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Rub:

  • rivet skal av 1 lime
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk chiliflakes
  • 1 msk flingsalt

Mangosallad:

  • 1 huvud romansallad
  • 150 g cocktailtomater
  • 250 g färsk haricots verts
  • 300 g salladslök
  • 1 dl pekannötter

Myntadressing:

Gör så här:

Skala mangon och skär bort kärnan. Dela limen. Grilla mango och lime. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Tillsätt saften från den grillade limen. Smaksätt med salt och olja, ställ kallt. Skär den grillade mangon i bitar. Skölj och dela salladen. Skär tomaterna i halvor. Dela och grilla löken. Koka bönorna i saltat vatten ca 2 min. Lägg allt på ett fat. Blanda ingredienserna till rubben. Pensla köttet med smör-&rapsolja och grilla det ca 3 min på varje sida. Vänd köttet i rubben. Skär köttet i skivor och lägg på salladen. Toppa med pecannötter och myntadressingen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 580 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 32 g
Skriv ut