Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Grönsaksbulgur:

Gör så här:

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Dela zucchinin på längden och skär grova bitar. Skölj och skiva champinjonerna. Fräs zucchinin och champinjonerna i smör-&rapsolja i en stekpanna, strö över salt och peppar och vänd ner bulgur. Putsa och skär fläskfilén i ca 1½ cm tjocka skivor. Salta och peppra köttet samt strö över paprikapulver. Grilla eller stek köttskivorna, ca 3 min på varje sida. Vänd ner rucolan i bulgurn precis innan servering. Servera med chilibearnaise.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 565 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 29 g
Skriv ut