Fisk i saffran- och kokossås

Fisk i saffran- och kokossås

Saffran, kokosmjölk och matlagningsyoghurt gör såsen smakrik.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (121 st)

Mitt betyg:

Fisk i saffran- och kokossås

Saffran, kokosmjölk och matlagningsyoghurt gör såsen smakrik.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 2 dl jasmin- eller basmatiris
  • 500 g fiskfiléer t ex sej
  • ½ tsk salt
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 tärning fiskbuljong
  • ½ pkt saffran
  • ½ tsk sambal oelek

Gör så här:

Koka riset, dela fisken i 4 portionsbitar och salta. Vispa ihop matyoghurt, vetemjöl, kokosmjölk, buljongtärning, saffran och sambal oelek i en låg, vid gryta. Koka upp och lägg ner fisken. Låt sjuda under lock på svag värme 6-7 min. Servera med ris och paprika.

Källa:

Rekommenderade produkter