Fiskgryta gremolata

Fiskgryta gremolata

Härligt smakrik fiskgryta med bland annat musslor och supergod gremolata med citron, vitlök och persilja som lyfter hela fiskgrytan.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (15 st)

Mitt betyg:

Fiskgryta gremolata

Härligt smakrik fiskgryta med bland annat musslor och supergod gremolata med citron, vitlök och persilja som lyfter hela fiskgrytan.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gremolata:

  • 1 citron
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 2 finhackade vitlöksklyftor

Gör så här:

Skär fisken i 3 cm stora bitar. Borsta musslorna. Kasta trasiga musslor och de som inte stänger sig när man knackar på skalet. Skär fänkålen i strimlor och fräs den i smör i en stor gryta. Häll i vatten, vin och crème fraiche. Tillsätt buljongtärningar. Låt det koka upp. Lägg i musslorna och låt grytan koka under lock ca 3 min. Lägg i fisken och låt det sjuda 3 min. Blanda ihop gremolata och strö det över fiskgrytan. Servera med kokt ris.

Källa:

Rekommenderade produkter