Crostini med ansjovis

Crostini med ansjovis

Crostini är enkla tilltugg till drinken! Mixa ansjovis och färkost, krydda och bred på ugnsrostad baguette - snabbt och gott!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (6 st)

Mitt betyg:

Crostini med ansjovis

Crostini är enkla tilltugg till drinken! Mixa ansjovis och färkost, krydda och bred på ugnsrostad baguette - snabbt och gott!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 15 st

  • 2 mini baguetter
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar

Ansjoviskräm:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200º. Skär baguetterna i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja och krydda med salt och peppar. Rosta brödskivorna i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna, 6-7 min. Häll av ansjovisen och spara spadet. Mixa ansjovis och kvarg. Smaka av med ansjovisspad, salt och peppar. Vänd i gräslök och fördela ansjoviskrämen på brödskivorna. Garnera med fint skuren gräslök.

Källa:

Rekommenderade produkter