Cannelloni med skinka

Cannelloni med skinka

55 min Huvudrätt
Smidigt med färsk pasta och färdig tomatsås, cannelloni är snabbt och gott för hungriga magar.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/cannelloni-med-skinka/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina spenaten och pressa ur vattnet.
  • Skala och hacka löken. Fräs lök och spenat i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Strimla och rör ner skinkan och 1 dl av såsen.
  • Lägg fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från långsidan.
  • Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten.
  • Gratinera i mitten av ugnen 20-25 min.
Klart!

Det går bra att byta ut spenaten mot samma mängd grön- eller svartkål.

Ingredienser

Fryst spenat
250 g
Röd lök
1
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Rökt skinka eller kokt
200 g
4 dl
Färska lasagneplattor
8
2 dl