Marinerade revbensspjäll
5 tim
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Testa något nytt! Marinerade revbensspjäll med en marinad av honung och ingefära - överraskande gott! Revbensspjäll passar superbra till buffébordet.
Ingredienser
|
Tjockskurna revbensspjäll
|
1 kg |
|---|
Marinad:
| 1 dl | |
|
Japansk soja
|
1 msk |
|
Honung
|
1 msk |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
533 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 34,6 % | 45,4 g |
| Fett: | 61 % | 36,8 g |
| Kolhydrater: | 4,4 % | 5,8 g |